Sabtu, 15 September 2012

Home » » Contoh Biantara/Pidato Pendek Basa Sunda

Contoh Biantara/Pidato Pendek Basa Sunda

http://1.bp.blogspot.com/_8Qppa58UaBs/TLB-CqFUU7I/AAAAAAAAAnM/aXeaUE9FVBY/S1600-R/pidato+anak+sma.jpg



Kabersihan Sakola

Wilujeng Enjing Sadayana.
Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa patepang raray dina ieu acara.
Para wargi anu ku simkuring dipihormat. Dina ieu waktos, abdi bade nerangkeun sakumaha pentingna hirup sehat kanggo urang sadayana. Janten, urang sadaya kedah atawa wajib ngajaga lingkungan sareng awak nyalira pikeun urang sadaya tiasa ngajaga tina sagala panyakit. Ku margi kitu, urang kedah ningkatkeun pola hirup sehat kanggo kapayunna di kawitan ti ayuena.
Urang kudu bersih atanapi suci tina sagala kokotor . Bersih tina eta sadaya teh nu didasarkeun tina bersihna sucina urang sareng lingkungan di sakitar urang. Urang kudu mikacinta kabersihan sangkan hate urang ge milu bersih.
Para wargi anu mulya. Cekap sakitu abdi nyanggakeun pihatur, pamungkas pisanggem, bilih aya basa anu kirang entep saeureuhna atanapi kecap anu kirang merenanh larapna, mugi kersa ngahapunten.
Hatur Nuhun Kana Perhatianana

24 Komentar:

thanks gan.......biantara nyah....!!!! terus blog nya simple gan......ringan pula......hehehehehe.....

mantep gan....simple tapi berisi...
makasih sebelumnya

mampir yah ;)

kiithsare.nul.is

izin compas ya buat tugas sekolah :)

Trimakasih Bro, bermanfaat banget buat gw

thanks gan buat biantaranya

Thanks gan....
Tapi, itu bener semua gak gan?

Makasih buat karyanya, izin sedot ya :)

Burungnya nyebelinn pengen difoto tp burungnya ngalangin... izin ambil ya:)

Terima kasih :) izin Copy-paste yaa (y)

nuhun pisan eyy insfiratif...!

tanks gan atas pidato nya 0_0

izin copas buat tugas sekolah ya :D

Minta buat kelas 6 nya dong

kalo bisa sekarang butuh nih buat besok uas praktek

ok deh, trmksh membantu bgt

Terima kasih, sangat membantu sekali!!

Poskan Komentar

Subscribe My Article via Email

Enter your email address:

Ikomang Sena

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More